Primarul Ionel Ciunt, obligat să dea un răspuns despre „cazul Bosnia”

Eliminarea suspectă din cupele europene a vicecampioanei Volei Municipal Zalău a făcut vâlvă mare în rândul iubitorilor de volei din municipiu, chiar şi din celelalte zone ale judeţului.
A trecut aproape o lună de la partida retur din Bosnia, în care Volei Municipal a cedat cu 0 – 3 şi cu 8 – 15 „setul de aur”, rezultat în urma căruia zălăuanii au pierdut calificarea în optimile de finală. O parte dintre suporterii echipei aşteptau un răspuns oficial din partea primarului Ionel Ciunt la doar câteva zile după meci, însă, în momentul în care l-am contactat telefonic în dimineaţa de după jocul retur, edilul zălăuan nu ştia despre rezultatul din Bosnia. „Ne-au învins cei pe care i-am bătut cu 3 – 0 la Zalău? Nu ştiu nimic… Voi avea o discuţie cu cei din conducere, să văd ce s-a întâmplat”, a continuat primarul Ciunt.
Între timp, edilul zălăuan a solicitat un raport din partea conducerii clubului, mai precis, o informare despre deciziile luate în jocul retur, în care au evoluat jucătorii de rezervă, iar dintre titulari, a fost utilizat doar Răzvan Mihalcea. Informarea cerută a fost prezentată de preşedintele clubului, Vasile Coţa, iar vineri după-amiaza a fost programată Adunarea Generală a Acţionarilor, în cadrul căreia se va discuta „cu cărţile pe faţă” despre „dubla” din 16-imile Cupei Challenge.
Am încercat să-l contactăm telefonic pe primarul Ciunt în data de 29 decembrie, pentru a ne oferi noi informaţii cu privire la „cazul Bosnia”, însă, apelurile noastre au fost în zadar. Acelaşi lucru l-am făcut şi joi, înaintea publicării acestui material, dar edilul zălăuan nu ne-a răspuns la telefon nici de această dată.
Unii privesc toată această tevatură care s-a creat după jocul din Bosnia ca un „război” între fosta şi actuala conducere a clubului.

Arcada Galaţi, fără antrenori şi trei titulari la Novi Sad

O altă pretendentă la titlul naţional, Arcada Galaţi, a plecat la Novi Sad fără titularii Caio de Pra Provenzano, Bojan Janic şi Nemanja Radovic, dar şi fără antrenorii Martin Stoev şi Nicu Harabagiu. Gălăţenii au pierdut miercuri seara cuscorul de 0 – 3 în faţa sârbilor de la Vojvodina NS Seme Novi Sad, în cadrul manşei tur din 16-imile Cupei CEV. Returul este programat în data de 18 ianuarie, în Sala Sporturilor din Galaţi.

One Thought to “Primarul Ionel Ciunt, obligat să dea un răspuns despre „cazul Bosnia””

  1. Anonim

    Poate presedintele Volei Municipal Zalau ne da vreo explicatie?Ca la cat il platim de bine ,cu 1500 euro/luna ,meritam si noi atata respect ,noi contribuabilii.

Leave a Comment